

Learning Event Findings from the Lancashire Health-ISVA Pilot

Agenda

Thursday 14 October 2021 2.00pm-3.30pm

Start of Meeting		2.00pm
Welcome & Housekeeping	Stephanie Reardon, CEO, LimeCulture	2.00pm (10 mins)
Views/insights from the Commissioner	Andy Pratt, Deputy PCC Lancashire	2.10pm (5 mins)
Views/insights from the Provider	Hazel Gregory Blackpool Hospitals NHS Foundation Trust	2.15pm (10 mins)
	Julie Vigo Saunders Blackpool Hospitals NHS Foundation Trust	2.25pm (15 mins)
Views/insights from the Evaluator	Kim Doyle Chair, LimeCulture	2.40pm (10 mins)
Views/insights from the funders	Raphael Kay Home Office	2.50pm (10 mins)
Questions, Feedback & Discussion Forum	All attendees invited to use chat function to ask questions	3.00pm (25 mins)
End of Meeting		3.30pm